Parlamenti választás 2014

2014. április 07.
Parlamenti választás 2014

GYŐZELEM!

Emlékszem, amikor Orbán Viktor miniszterelnök úr bemutatta a kormány tagjait 2010-ben, beleszagolt a levegőbe, majd így kezdte a sajtótájékoztatót: "Még a Nap is másképpen süt!"
Ha most kinézek az ablakon és beleszimatolok a levegőbe, ugyanazt a friss, tavaszi illatot érzem és a napfény ugyanúgy játszik a kert fái között, mint akkor.
Győztünk! A győzelem éjszakája még az ünneplésé volt, de mától ú
j feladatok és még több munka vár ránk, hogy Magyarország még szebb, még jobb, még élhetőbb hely legyen. Ezzel Hazánknak, a jövő nemzedékeknek és saját magunknak is egyaránt tartozunk.
Arra hívok és kérek minden jószándékú, igaz magyar embert, szegődjünk munkatársnak ebben a hatalmas munkában Orbán Viktor és következő kormánya mellé! Rám számíthat, Miniszterelnök Úr!

bővebben »

FEL, GYŐZELEMRE! - CSAK A FIDESZ!

2014. április 04.
FEL, GYŐZELEMRE! - CSAK A FIDESZ!

AZ ESÉLYT BE IS KELL VÁLTANI! MAGYARORSZÁG SZÁMÍT RÁNK!


A választást csak április 6-án lehet megnyerni. Csak akkor nyerhetjük meg, ha mindannyian elmegyünk szavazni, akik a FIDESZ-KDNP győzelmét szeretnék, és csak akkor nyerhetjük meg, ha mindkét szavazatunkat a FIDESZ-KDNP egyéni jelöltjére és a FIDESZ-KDNP listájára adjuk.

 

bővebben »

Parlamenti választás - 2014

2014. március 26.
Parlamenti választás - 2014

 

Az egység napja – a Választás ünnepe

 

A Választás, így nagybetűvel, mindig a demokrácia legnagyobb ünnepe. Ekkor minden, a hazájáért – és saját maga sorsának jobbításáért is – felelősen gondolkodó választópolgárnak lehetősége van szavazatával beleszólnia az ország – és benne a saját – sorsának alakításába. Minden választónak lehetősége van, hogy azt a politikai erőt támogassa, amely a meggyőződése szerint az ország előrehaladása, fejlődése szempontjából a legjobb módszereket, legjobb utakat kínálja. A Választók közössége által ezen a napon hozott döntés hosszú időre – de legalábbis négy évre – meghatározza mindannyiunk életét. Ezért négyévente a választás napja a legfontosabb napok egyike a naptárban. Legközelebb ez az ünnep 2014. április 6-án lesz.

Arra kérek mindenkit, vegyen részt ennek a napnak a megünneplésében, vagyis legyen ott az urnáknál és adja le szavazatát az „egység napján”! Én egészen biztosan ott leszek.


Szerintem Magyarország boldogulását és hosszú távú érdekeit elősegítő – és hozzáteszem, sikeres – politikát a FIDESZ-KDNP pártszövetség folytat. Ezért – nem titkolom – mind listás, mind egyéni választókerületi jelöltre leadható szavazatommal a FIDESZ-KDNP listáját és képviselőjelöltjét fogom támogatni. Erre a cselekedetre hívok fel mindenkit, aki előző és majd lentebb következő gondolataimmal egyetért! Szavazzunk a folytatásra! Tegyük ezt együtt, mindannyian, ne legyünk kényelmesek! Mert nem elég vezetni a néha csalóka közvélemény-kutatások elméleti eredménylistáit. Ez ugyanis hamis biztonságérzetbe ringathat. A választást kell megnyerni, méghozzá a gyakorlatban!

bővebben »

„A leendő kabinet az ország háromharmadát fogja képviselni”

2010. április 28.
„A leendő kabinet az ország háromharmadát fogja képviselni”

Orbán Viktort, a Fidesz-KDNP-szövetség miniszterelnök-jelöltjét fogja kormányfőnek jelölni Sólyom László köztársasági elnök az Országgyűlés alakuló ülésén. Az államfő Orbán Viktorral folytatott megbeszélést követő sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy a választásokat egy sor fontos és szép esemény követi, és az összes ilyen esemény a demokrácia ünnepe. A Fidesz-KDNP-szövetség miniszterelnök-jelöltje elsőként a köztársasági elnöknek, mondott köszönetet, amiért magához kérette és felkérte a kormányalakítási tárgyalások megkezdésére. Orbán Viktor hangsúlyozta: a leendő kormány Magyarország háromharmadát fogja szolgálni munkájával.

bővebben »

Ez a győzelem Magyarországé!

2010. április 12.
Ez a győzelem Magyarországé!


Soha ennyien nem dolgoztak, nem szorítottak, nem imádkoztak ennyit a közös sikerért - fogalmazta meg köszönetét Orbán Viktor a választások éjszakáján a budapesti Vörösmarty téren a párt szimpatizánsai ezreinek jelenlétében, hozzátéve, "köszönöm a határon innen és túl élő nemzettársainknak", gratulálva a "történelmi eredményhez".

bővebben »

KÁRRÁT-MEDENCEI ÖKUMENIKUS EMLÉKÜNNEPÉLY MAROSVÁSÁRHELYEN

2010. április 11.
KÁRRÁT-MEDENCEI ÖKUMENIKUS EMLÉKÜNNEPÉLY MAROSVÁSÁRHELYEN

A húsz éve történt marosvásárhelyi pogromkísérletre emlékező, A Szeretet Márciusa elnevezésű kétnapos rendezvénysorozat záróeseményeként került sor a II. Kárpát-Medencei Ökumenikus Emlékünnepélyre 2010. március 20-án a Vártemplomban. A Kárpát-medencei magyar történelmi egyházak képviselői első ízben tavaly augusztusban gyűltek össze a szegedi Dómban, hogy felemeljék szavukat a felvidéki magyarok védelmében. Ez alkalommal a marosvásárhelyi Fekete Március áldozataira emlékeztek, és a krisztusi szeretet útját hirdetve előremutató módon a megbékélésért imádkoztak.

 

bővebben »

A szeretet márciusa

2010. április 11.
A szeretet márciusa

Közös Múlt, Közös Jövő - Otthon Európában címmel március 20-án nemzetközi konferenciát tartottak Marosvásárhelyen, melyre Dr. Suba László alpolgármester, a vámospércsi KDNP szervezet elnöke is meghívást kapott. A tudományos értekezésen részt vett - többek között - Tőkés László püspök, EP-képviselő, Smaranda Enache, a Pro Europa Liga társelnöke, Dr. Kincses Előd ügyvéd, Balog Zoltán a Magyar Országgyűlés Emberjogi, kisebbségi, civil-és vallásügyi bizottságának elnöke, Dr. Mikola István, volt egészségügyi miniszter.  A program annak a három napos megemlékezésnek a részét képezte, melyet a marosvásárhelyi Fekete Március 20. évfordulója alkalmából szerveztek. 

bővebben »

A történelmi egyházak szerepvállalása 1848-ban - Tudományos konferencia Szegeden

2010. április 11.
A történelmi egyházak szerepvállalása 1848-ban - Tudományos konferencia Szegeden

„A történelmi egyházak és az 1848/49-es forradalom” címmel konferenciát tartottak március 18-án a szegedi Gál Ferenc Hittudományi Főiskolán. A Nemzeti Fórum Egyesület Csongrád Megyei Szervezete és a KDNP Barankovics Izraelita Műhely által szervezett tudományos tanácskozáson - többek között - Dr. Mikola István országgyűlési képviselő, Dr. Bona Gábor egyetemi tanár, hadtörténész, Weisz Péter az Izraelita Műhely elnöke előadását hallhatták az érdeklődők. A konferencián, a Barankovics Műhely titkára, Dr. Suba László is jelen volt.

bővebben »

Mindenki változást akar

2010. március 13.
Mindenki változást akar

Orbán Viktor szerint ma jóformán mindenki egyet akar Magyarországon: változást. A Fidesz elnöke pártja pénteken nyilvánosságra hozott választási programjában azt írja, a munkát, az otthont, a családot, az egészséget és a rendet kell a középpontba helyezni. A politikus hangsúlyozza: a következő kabinetnek a nemzeti ügyek kormányának kell lennie.

bővebben »

Megerősítette a Fidesz szerződését a szövetségeseivel

2010. március 11.
Megerősítette a Fidesz szerződését a szövetségeseivel

Megerősítette a hét szövetségesével kötött szerződését a Fidesz az áprilisi országgyűlési választások előtt. Az aláírások után Orbán Viktor, a Fidesz elnöke azt mondta, ha megkapják a magyar választók támogatását, ez a szövetség képes lehet arra, hogy olyan célokat tűzzön ki az ország elé, amelyeket jó szívvel támogat Magyarország nagy többsége, és amelyek megvalósítása „alkalmassá tesz bennünket arra, hogy Magyarország nemzetközi tekintélyét is visszaszerezzük, és (…) Magyarország ismét tiszteletreméltó legyen a közép-európai térségben”. Semjén Zsolt, a Kereszténydemokrata Néppárt elnöke hangsúlyozta: a Fidesz-KDNP szövetség – kiegészülve a többi szervezettel – a magyar politikatörténet és az Európai Unió történetének legsikeresebb politikai konstrukciója.

bővebben »

Magyarországon az oktatástól kezdve a szociálpolitikáig minden változásért kiált - a KDNP III. országos konferenciája Budapesten

2010. március 01.
Magyarországon az oktatástól kezdve a szociálpolitikáig minden változásért kiált - a KDNP III. országos konferenciája Budapesten

„Nem az ember van a gazdaságért, hanem a gazdaság van az emberért” – mondta Semjén Zsolt a Kereszténydemokrata Néppárt III. országos konferenciáján. A párt elnöke hozzátette: „a kereszténydemokrata politika azért kiszámítható, mert a természet törvényein alapul, nem pedig szembe megy azokkal”. A tanácskozáson a KDNP vámospércsi szervezetét Dr. Suba László képviselte.

bővebben »

Választás 2010 – Most valóban itt van az idő!

2010. március 01.
Választás 2010 – Most valóban itt van az idő!

Beszélgetés Dr. Suba Lászlóval, Vámospércs alpolgármesterével, a közelgő parlamenti választások apropóján

bővebben »

Megidézett temesvári forradalom

2010. február 28.
Megidézett temesvári forradalom

Archív

 „Küzdelem és építés – Temesvár,1989 – Húsz éves a rendszerváltozás” címen, a romániai forradalom kitörésének évfordulóján rendeztek ünnepi fórumot Temesváron. A rendezvényen – ahová Dr. Suba László is meghívást kapott – előadást tartott Orbán Viktor, a FIDESZ elnöke is. A fórum után a temesvári operaházban megtartott díszelőadás kezdetén vehette át Tőkés László európai parlamenti képviselő a legmagasabb román állami kitüntetést, a Románia Csillaga Érdemrend lovagi fokozatát.

bővebben »

December 5-e évfordulóján - Megemlékezés a "lelki Trianonról" Nagyváradon

2010. február 27.
December 5-e évfordulóján - Megemlékezés a "lelki Trianonról" Nagyváradon

Archív

2009. december 5-én "Egy a nemzet" címmel rendezett az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács és Tőkés László európai parlamenti képviselő irodája a szégyenletes emlékű 2004. december 5-ei népszavazás ötödik évfordulója alkalmából megemlékező találkozót. A rendezvényen és az azt követő szűkebb körű találkozón Tőkés László meghívására részt vett Dr. Suba László is. 

bővebben »

Megalakult a KDNP Vámospércsi Szervezete

2010. február 22.
Megalakult a KDNP Vámospércsi Szervezete

Vámospércsen is megalakult a Kereszténydemokrata Néppárt helyi szervezete, amelynek elnöke Dr. Suba László lett.

bővebben »

Igen a vizitdíj eltörlésére

2010. február 17.
Igen a vizitdíj eltörlésére

Archív
Echotv – Napi aktuális 2008. 02. 26.


Téma: Igen a vizitdíj eltörlésére
Vendég: Dr. Suba László háziorvos, Vámospércs Város alpolgármestere(Fidesz)

 

bővebben »

Népszavazás: nem maradhatunk tétlenek

2010. február 17.
Népszavazás: nem maradhatunk tétlenek

Archív

Beszélgetés dr. Suba László alpolgármesterrel, háziorvossal

 

Népszavazás előtt állunk, március 9-én fogunk az urnákhoz járulni, hogy a bennünket égetően érintő kérdésekben állást foglaljunk. A népszavazás főbb kérdéseiről dr. Suba László háziorvost, alpolgármestert kérdeztük.

 

bővebben »

Titkos paktumok zárt ajtók mögött

2010. február 17.
Titkos paktumok zárt ajtók mögött

Archív


-avagy, mit ígér Horváth Ágnes a polgármestereknek, házi orvosoknak-
Sajtótájékoztató
Helye: Debrecen, Fidesz Székház
Ideje:  2008.február 08. 11.óra

A sajtótájékoztatót tartja: Tasó László, országgyűlési képviselő és Dr. Suba László háziorvos, Vámospércs alpolgármestere

                                  

                                  

bővebben »

Nem engedünk a 48-ból!

2010. február 17.
Nem engedünk a 48-ból!

Archív

     Akik naponta rajta járunk, valamennyien tudjuk, hogy milyen katasztrofális állapotban van a Vámospércs központját átszelő 48-as főút, amelyen ráadásul hatalmas az átmenő forgalom, kamionok és külföldi személyautók ezrei veszélyeztetik naponta városunk lakóinak életét.

bővebben »

Újra városunkban járt az EBESZ

2010. február 17.
Újra városunkban járt az EBESZ

Archív

A kitörés lehetősége a szegénységből a szorgalmas tanulás lehet

Az idén már második alkalommal járt városunkban az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet. A delegáció látogatásának célja, hogy felmérje a magyarországi roma kisebbség helyzetét.

bővebben »

Nemzeti összefogással - van kiút!

2010. február 17.
Nemzeti összefogással - van kiút!

Archív

A Barankovics István Konzervatív Izraelita Műhely és a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat közösen szervezett „Felekezeteken átívelő összefogás egy élhetőbb Magyarországért” című fórumának adott helyet 2009. október 16-án a megyeháza. A rendhagyó ülésen egyházi vezetők, politikusok és civilek tanácskoztak.

bővebben »

A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) üzenete a választások elé

2010. február 17.
A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) üzenete a választások elé

Civil radikalizmus párt radikalizmus helyett

bővebben »

Parlamenti választás - 2014

2014. március 26.

Parlamenti választás - 2014

 

Az egység napja - a Választás ünnepe

A Választás, így nagybetűvel, mindig a demokrácia legnagyobb ünnepe. Ekkor minden, a hazájáért – és saját maga sorsának jobbításáért is – felelősen gondolkodó választópolgárnak lehetősége van szavazatával beleszólnia az ország – és benne a saját – sorsának alakításába. Minden választónak lehetősége van, hogy azt a politikai erőt támogassa, amely a meggyőződése szerint az ország előrehaladása, fejlődése szempontjából a legjobb módszereket, legjobb utakat kínálja. A Választók közössége által ezen a napon hozott döntés hosszú időre – de legalábbis négy évre – meghatározza mindannyiunk életét. Ezért négyévente a választás napja a legfontosabb napok egyike a naptárban. Legközelebb ez az ünnep 2014. április 6-án lesz.

Arra kérek mindenkit, vegyen részt ennek a napnak a megünneplésében, vagyis legyen ott az urnáknál és adja le szavazatát az „egység napján”! Én egészen biztosan ott leszek.


Szerintem Magyarország boldogulását és hosszú távú érdekeit elősegítő – és hozzáteszem, sikeres – politikát a FIDESZ-KDNP pártszövetség folytat. Ezért – nem titkolom – mind listás, mind egyéni választókerületi jelöltre leadható szavazatommal a FIDESZ-KDNP listáját és képviselőjelöltjét fogom támogatni. Erre a cselekedetre hívok fel mindenkit, aki előző és majd lentebb következő gondolataimmal egyetért! Szavazzunk a folytatásra! Tegyük ezt együtt, mindannyian, ne legyünk kényelmesek! Mert nem elég vezetni a néha csalóka közvélemény-kutatások elméleti eredménylistáit. Ez ugyanis hamis biztonságérzetbe ringathat. A választást kell megnyerni, méghozzá a gyakorlatban!


De miért is gondolom mindezeket?

Szemben állnak egymással a 2010 óta tartó és most véget érő kormányzati ciklus sikerei és a 2002-2010 közötti években kormányzati szerepet betöltők – enyhén fogalmazva – erősen kifogásolható cselekedetei és sikertelen politikája. A jelenlegi kormányzati politika folytatásával, az Orbán Viktor miniszterelnökségével felálló harmadik Orbán-kormány megalakulásával szemben azok a megújulni képtelen baloldali erők és személyükben is ugyanazok a bukott, hiteltelen politikusok sorakoznak fel, valamiféle bizonytalan, folyamatosan változó nevű, egymás között is széthúzó „baloldali összeborulásban”, akik már egyszer tönkretették az országot, és akiket röviden csak Gyurcsány-koalíciónak nevezhetünk. Ugyanazok az emberek ők, akik az „öszödi beszéd” szellemében, a valós helyzetet „trükkök százaival” elfedve, végighazudták a nevükkel fémjelzett kormányzati időszakot, „miközben nem csináltak semmit 4 évig”. Ugyanazok az emberek, akiknek a köreiben a Zuschlag-ügy, a Gyurcsány és Mesterházy vezette minisztériumban a pályázati pénzek elsikkasztásával, meg az 50 milliós nejlonzacskókkal és a Simon-ügy, a 240 milliós osztrák bankszámlával meg a hamis afrikai útlevéllel nyitott 75 milliós bankszámlával – és ki tudja, hogy esetleg mi minden még? – megtörténhetett. És akkor még szó sem volt Gyurcsány és Bajnai zavaros üzleti ügyeiről. Kétségünk ne legyen, hogy amennyiben ismét lehetőséget kapnának, ugyanott és ugyanazt folytatnák, ahol és amit abbahagytak. A baloldali összeborulás vezetői ismét bevezetnék a tandíjat, eltörölnék a családtámogatási rendszert, visszaállítanák a többkulcsos adórendszert, a terheket ismét kizárólag az adófizetők nyakába tennék, miközben visszaállítanák a bankok és a multik, az energiaszolgáltatók kedvezményeit és extraprofitját, eltörölnék a rezsicsökkentést.


Nézzük kicsit részletesebben, mit is jelent ez valójában, mik azok a tények, amik a fenti gondolatokat igazolják.

A toldozott-foldozott, még a szocializmus idejéből származó, a rendszerváltás idején átírt alkotmány helyett a jelen parlamenti ciklusban új Alaptörvény született.

Sok évtized fájdalmas kitaszítottsága után – a szocialistáknak a 2005. december 5-i népszavazáson való nemzetáruló viselkedése ellenére – végre a külhoni magyarság lehetőséget kapott a magyar állampolgárság felvételére, azonnal a jelenlegi kormányzati ciklus legelején.

A szocialisták – bár azt mondták, nem lesz gázáremelés – számtalan alkalommal emelték a gáz és az áram árát. Ezzel szemben az Orbán-kormány – az emberek számára jelentős megtakarítást eredményezően – csökkentette a rezsiköltségeket.

A szocialisták kormányzása alatt a devizahitelek megengedése és elterjedése és a bankok mohósága miatt hiteladós családok százezrei kerültek lehetetlen helyzetbe, amely lakásuk elveszítésével fenyegetett. Ezzel szemben az Orbán-kormány hatásos intézkedéseket tett a devizahitelesek megsegítésére.

A szocialisták az emberek agyonadóztatásával próbálták növelni a költségvetés bevételeit, miközben a bankok, az energiaszolgáltatók és a multik extraprofitot könyvelhettek el, extrakedvezményeket élvezhettek. Ezzel szemben a polgári kormányzat csökkentette a lakosság terheit, bevezette az egykulcsos adórendszert, és megadóztatta a bankokat és a multikat is, hogy igazságosabbá tegye a közteherviselést.

A szocialisták elvették a 13. havi nyugdíjakat és a 13. havi fizetéseket, megfelezték a családtámogatást. Ezzel szemben a jelenlegi kabinet hathatós intézkedéseket tett a nyugdíjrendszer összeomlásának megakadályozására és stabilizálására, a nyugdíjak értékállóságának biztosítására, a bérek emelésére és a családtámogatási rendszer megújítására, a kedvezményeknek mindenki számra teljes körűen elérhetővé tételére.

A szocialisták idején csúcsokat döntögetett a munkanélküliség mértéke, amit az érintettek számára megalázó módon, segélyezéssel próbáltak megoldani. A FIDESZ-KDNP kormányzása idején csökkent a munkanélküliség, létrejött nagyjából 250 ezer új munkahely és a közmunkarendszer megújításával a munkanélküliek lehetőséghez jutottak, hogy a kegyből osztogatott segélyezés helyett a munkájuk ellenértékeként kapott jogos jussukból tartsák el magukat, lehetőséget kaptak, hogy visszatérjenek a munka világába és sokan később ezen keresztül a munkaerőpiacra is sikeresen térhessenek vissza.

A szocialisták kormányzása alatt a gazdaság teljesítménye jelentősen visszaesett, hitelekből működtetve eladósították, az IMF függőségébe taszították és a brüsszeli direktívákat követve közvetlen államcsőddel fenyegető helyzetbe sodorták az országot. Orbán Viktor kormánya a ránk erőltetett megoldási kísérletekkel szemben sikeres saját gazdaságpolitikát folytatva kivédte a közvetlen államcsőd veszélyét. Visszaszerezve függetlenségünket, idő előtt visszafizette az IMF-hitelt, a saját lábára állította az országot és beindította a gazdasági növekedést. Tette mindezt úgy, hogy folyamatos uniós és szocialista támadások közepette kellett dolgoznia, mégis – a gazdasági világválság körülményei között is – sikeresen végigjárta az eltervezett utat, amelynek eredményeit már a brüsszeli bürokraták is elismerik.

A szocialisták idején a folyamatosan növekedő feladatok és a csökkenő finanszírozás miatt az önkormányzatok legnagyobb része teljesen eladósodott, a működésképtelenség határára sodródott. A jelenlegi kormányzat átvállalta az adósságokat és több addig önkormányzati feladatot is központosított, ezzel megmentve az önkormányzatokat és a megmaradó feladatokhoz a megfelelő finanszírozást biztosítva és szorosabb felügyelettel megakadályozta az önkormányzati adósság újbóli kialakulását.

A szocialisták alatt szétzüllött, a folyamatos forráskivonással és kapacitáscsökkentéssel szintén a működésképtelenség határára sodort egészségügyet a polgári kormányzat újraélesztette, a működés racionalizálásával átszervezte, uniós pénzek bevonásával a működési körülményeket folyamatosan XXI. századi európai színvonalúra emelte, illetve az ország sok egészségügyi intézményében jelenleg is folyamatban vannak az ezt célzó beruházások. Mindeközben több lépcsőben jelentős béremelés is történt az egészségügyi dolgozók minden munkaköri csoportjában.

Nem törekedve minden szempont felsorolására – azért érintőlegesen utalva az oktatás és az agrárium területén tett pozitív hatású intézkedésekre is – számomra mindez bőségesen elegendő és több mint meggyőző bizonyíték arra, hogy Magyarország valóban jobban teljesít.


Az Alaptörvény megalkotásával, a sarkalatos törvények megváltoztatásával, számos egyéb jogszabály megváltoztatásával és megalkotásával és mások mellett a nagy alrendszerek fentebb részletezett átalakításával a „keretek” készen állnak. Hogy ezeket a kereteket a szükséges tartalommal is fel lehessen tölteni, ahhoz a jelenlegi kormánypolitika folytatása szükséges. A folytatás garanciája: Orbán Viktor és a vezetésével felálló harmadik Orbán-kormány megalakulása!


A másik, viszonylag komolyabbnak minősíthető támogatással rendelkező kihívó – bár a kampányban nagyrészt igyekszik a mérsékeltebb arcát mutatni – egy szélsőséges, vállalhatatlan, kirekesztő, veszélyes nézeteket képviselő csoportosulás, amely nagymértékben épít – a magyar nemzet elidegeníthetetlen, szerves részét képező, sok évszázad óta velünk élő és Magyarországért sokszor és sokat tevő – zsidó és roma honfitársaink ellen szított gyűlöletre. Ez elfogadhatatlan. A „cigánybűnözés” kifejezést kollektív szintre emelő, a holokauszt borzalmain viccelődő és azokat tagadó, „holokamuzó” pártokkal együttműködés számomra elképzelhetetlen és kizárt. A FIDESZ-KDNP vezető politikusainak nyilatkozatai szintén elítélik ezeknek az embereknek a nézeteit, magatartást és kizárják az együttműködést az ilyen politikát képviselőkkel.


Mindezekből egyértelműen következik számomra, hogy 2014. április 6-án a „folytatásra” vagyis a FIDESZ-KDNP egyéni választókerületi jelöltjére és a FIDESZ-KDNP listájára adjam a szavazatomat és erre biztassak mindenkit. Ebben tovább erősít, hogy sok FIDESZ-KDNP színekben induló képviselőjelöltet az elmúlt évek során módomban állt személyesen megismerni, többükkel dolgozhattam is együtt, és azt tapasztaltam, hogy valamennyien alkalmas, kiváló emberek, akik rátermettségük, személyes, emberi tulajdonságaik, felkészültségük, munkabírásuk és eddigi tevékenységük alapján is méltóak a magyar választópolgárok bizalmára.


Hajrá, Magyarország! Hajrá, magyarok!